Recept

Chocolademousse met granaatappel en pistache

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ilse: "Het lijkt een ongewone combinatie, maar chocolade en pistache gaan perfect samen. Koop wel ongezouten pistachenootjes."

bereiding
  1. 1

    Smelt de chocolade samen au bain-marie. Klop de eidooier los met de rum, de poedersuiker en de gesmolten chocolade.

  2. 2

    Klop de eiwitten stijf. Klop de room stijf. Spatel de slagroom en het eiwit door de chocoladecrème. Verdeel over kommetjes en zet koel weg.

  3. 3

    Haal de granaatappelpitten uit de granaatappel. Hak de pistachenootjes grof.

  4. 4

    Werk de chocolademousse af met de granaatappel en pistachenoten.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Chocolademousse met granaatappel en pistache

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!