Sexy oesters
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Sexy oesters

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Dagny Ros: "Sexyer, lekkerder en puurder eten dan oesters vind je bijna niet. Ik hou van alles wat uit de zee komt."

bereiding
  1. 1

    Meng de zure room met de mierikswortelpasta en de rijstazijn. Breng op smaak met citroensap, een beetje zwarte peper en een beetje zeezout.

  2. 2

    Blancheer de zeekraal 2 tot 4 minuten in kokend water. Giet af en doe onmiddellijk in ijswater, zodat de zeekraal mooi groen en knapperig blijft. Plet de roze peperbolletjes.

  3. 3

    Open de oesters. Lepel op elke oester een beetje zure room. Werk af met zeekraal, wat geplette roze peper en nog wat zwarte peper. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Meng de zure room met de mierikswortelpasta en de rijstazijn. Breng op smaak met citroensap, een beetje zwarte peper en een beetje zeezout.

  2. 2

    Blancheer de zeekraal 2 tot 4 minuten in kokend water. Giet af en doe onmiddellijk in ijswater, zodat de zeekraal mooi groen en knapperig blijft. Plet de roze peperbolletjes.

  3. 3

    Open de oesters. Lepel op elke oester een beetje zure room. Werk af met zeekraal, wat geplette roze peper en nog wat zwarte peper. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.