Peertjes met walnotenroom en honing
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Peertjes met walnotenroom en honing

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Om van te smullen!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Spoel de peren, snij ze doormidden. Haal met een appelboor het klokhuis eruit en leg de peren op een bakplaat. Leg op elke peer een klontje boter en gaar 25 minuten in de oven.

  2. 2

    Hak de walnoten heel fijn met een mes of in de blender. Rasp de schil van de citroen. Meng de mascarpone met de noten, de citroenschil en 2 el honing.

  3. 3

    Serveer de geroosterde peren met een lepel walnotenroom en besprenkel met extra honing en walnoten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Spoel de peren, snij ze doormidden. Haal met een appelboor het klokhuis eruit en leg de peren op een bakplaat. Leg op elke peer een klontje boter en gaar 25 minuten in de oven.

  2. 2

    Hak de walnoten heel fijn met een mes of in de blender. Rasp de schil van de citroen. Meng de mascarpone met de noten, de citroenschil en 2 el honing.

  3. 3

    Serveer de geroosterde peren met een lepel walnotenroom en besprenkel met extra honing en walnoten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.