• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Ijsje in een glasje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Vervang de appelsienzeste en Grand marnier gerust door nootjes, karamel... Wees creatief!

bereiding
  1. 1

    Laat het ijs zacht worden in de ijskast gedurende 1 uur. Hak de chocolade in fijne stukjes of schilfertjes.

  2. 2

    Rasp de schil van de appelsien tot je ½ koffielepel hebt. Meng het ijs met de chocolade, appelsienzeste en een scheutje grand marnier naar smaak.

  3. 3

    Giet het mengsel in de glaasjes, zet er een ijsstokje in en zet terug in de diepvries.

  4. 4

    Door het opwarmen met je handen kan je het ijsje uit het glaasje halen en opeten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Laat het ijs zacht worden in de ijskast gedurende 1 uur. Hak de chocolade in fijne stukjes of schilfertjes.

  2. 2

    Rasp de schil van de appelsien tot je ½ koffielepel hebt. Meng het ijs met de chocolade, appelsienzeste en een scheutje grand marnier naar smaak.

  3. 3

    Giet het mengsel in de glaasjes, zet er een ijsstokje in en zet terug in de diepvries.

  4. 4

    Door het opwarmen met je handen kan je het ijsje uit het glaasje halen en opeten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.