Miniquiches
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Miniquiches

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

De kinderen zijn er dol op, zeker als ze de taartjes zelf mogen maken

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Leg 3 plakken bladerdeeg op een met bloem bestrooid werkvlak en steek er 10 rondjes uit van ongeveer 10 cm diameter.

  3. 3

    Bestrijk evenveel individuele taartvormpjes met boter en bestrooi ze met bloem. Leg er de deeglapjes in en doorprik de bodem met een vork.

  4. 4

    Snij de knakworsten in plakjes en verdeel ze over de taartjes. Strooi er de oude kaas in blokjes bij en (eventueel) nog wat chilipeper. Breng op smaak met peper en zout.

  5. 5

    Verdeel er de gemalen gruyère over en 1 el verse tijmblaadjes. Zet 25 à 30 minuten in de oven op 200°C.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Leg 3 plakken bladerdeeg op een met bloem bestrooid werkvlak en steek er 10 rondjes uit van ongeveer 10 cm diameter.

  3. 3

    Bestrijk evenveel individuele taartvormpjes met boter en bestrooi ze met bloem. Leg er de deeglapjes in en doorprik de bodem met een vork.

  4. 4

    Snij de knakworsten in plakjes en verdeel ze over de taartjes. Strooi er de oude kaas in blokjes bij en (eventueel) nog wat chilipeper. Breng op smaak met peper en zout.

  5. 5

    Verdeel er de gemalen gruyère over en 1 el verse tijmblaadjes. Zet 25 à 30 minuten in de oven op 200°C.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.