Recept

Ananastaart met roze vulling

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Perfect voor een verjaardagsfeestje!

bereiding
  1. 1

    Roer in een kommetje de roomkaas los met de yoghurt en de siroop en kleur de crème roze met bieten- of kersensap (of wat rode voedingskleurstof). Laat even opstijven in de koelkast.

  2. 2

    Schil de ananasplakken royaal, zodat de harde ogen meteen verwijderd zijn. Steek met een ring rondjes uit zowel de plakken ananas als de plakken cake.

  3. 3

    Stapel de plakken ananas en cake afwisselend op elkaar: begin met de ananas, en spatel er telkens 1/4 van de vulling over. Garneer het taartje met meringues die je versiert met rode stipjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Ananastaart met roze vulling
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Roer in een kommetje de roomkaas los met de yoghurt en de siroop en kleur de crème roze met bieten- of kersensap (of wat rode voedingskleurstof). Laat even opstijven in de koelkast.

  2. 2

    Schil de ananasplakken royaal, zodat de harde ogen meteen verwijderd zijn. Steek met een ring rondjes uit zowel de plakken ananas als de plakken cake.

  3. 3

    Stapel de plakken ananas en cake afwisselend op elkaar: begin met de ananas, en spatel er telkens 1/4 van de vulling over. Garneer het taartje met meringues die je versiert met rode stipjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!