Penne met chorizo, boerenkool en zwarte olijven
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Penne met chorizo, boerenkool en zwarte olijven

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pittig bordje pasta in maar 20 minuten.

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de rode ui. Snij de chorizo in halvemaantjes en bak ze 10 minuten in een pan. Voeg de rode ui toe en bak nog kort mee op.

  2. 2

    Kook de penne beetgaar volgens de instructies op de verpakking.

  3. 3

    Snij de boerenkool in fijne reepjes en blancheer ze 3 minuten. Giet af en laat schrikken onder koud water. Laat goed uitlekken en schep onder de chorizo. Kruid met peper en zoute n laat nog even meebakken.

  4. 4

    Doe de pasta in een schaal en meng het boerenkool-chorizomengsel erdoor.

  5. 5

    Schep de olijven door de pasta en rasp er de pecorino over. Besprenkel met de olijfolie en kruid met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de rode ui. Snij de chorizo in halvemaantjes en bak ze 10 minuten in een pan. Voeg de rode ui toe en bak nog kort mee op.

  2. 2

    Kook de penne beetgaar volgens de instructies op de verpakking.

  3. 3

    Snij de boerenkool in fijne reepjes en blancheer ze 3 minuten. Giet af en laat schrikken onder koud water. Laat goed uitlekken en schep onder de chorizo. Kruid met peper en zoute n laat nog even meebakken.

  4. 4

    Doe de pasta in een schaal en meng het boerenkool-chorizomengsel erdoor.

  5. 5

    Schep de olijven door de pasta en rasp er de pecorino over. Besprenkel met de olijfolie en kruid met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.