• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Cheesy halloweenbotjes van bladerdeeg met bloederige tomatensaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Griezelig lekker!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Leg het bladerdeeg met bakpapier op een bakplaat. Steek er botjesvormen uit en verwijder het overtollige deeg.

  3. 3

    Klop de eidooier los met een scheutje melk en bestrijk er de botjes mee. Strooi er wat geraspte kaas over. Bak de botjes zo'n 15 minuten in de oven.

  4. 4

    Pel het sjalotje en de look, snij fijn en stoof aan in wat olie. Voeg de passata, de oregano en de chilivlokken toe en laat even pruttelen.

  5. 5

    Serveer de halloweenbotjes met de saus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Leg het bladerdeeg met bakpapier op een bakplaat. Steek er botjesvormen uit en verwijder het overtollige deeg.

  3. 3

    Klop de eidooier los met een scheutje melk en bestrijk er de botjes mee. Strooi er wat geraspte kaas over. Bak de botjes zo'n 15 minuten in de oven.

  4. 4

    Pel het sjalotje en de look, snij fijn en stoof aan in wat olie. Voeg de passata, de oregano en de chilivlokken toe en laat even pruttelen.

  5. 5

    Serveer de halloweenbotjes met de saus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.