Recept

Wok met rijstnoedels, tofu en shiitake

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

'n Lekker Aziatisch en glutenvrij bordje.

bereiding
  1. 1

    Snij de tofu in blokjes, doe in een plastic zakje en meng met het maïszetmeel, de chilivlokken en wat zout. Schud goed.

  2. 2

    Pel de sjalot en snipper fijn. Spoel de selder en hak fijn. Borstel de shiitake schoon en snij in grove stukken. Snij de gespoelde paprika in fijne reepjes.

  3. 3

    Meng voor de saus de tamarisaus, de vissaus, de gember, de honing en wat water.

  4. 4

    Kook de rijstnoedels beetgaar zoals aangegeven op het pak.

  5. 5

    Bak de tofu in een scheut olie gaar en krokant en haal uit de pan. Bak dan de sjalot, de knoflook, de paprika, de selder en de shiitake 3 à 5 minuten op hoog vuur. Voeg de tofu toe, samen met de saus, meng alles goed en laat de saus indikken. Voeg eventueel chili of tamarisaus toe.

  6. 6

    Serveer met de gekookte rijstnoedels.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wok met rijstnoedels, tofu en shiitake

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!