Recept

Wok met rijstnoedels, tofu en shiitake

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

'n Lekker Aziatisch en glutenvrij bordje.

bereiding
  1. 1

    Snij de tofu in blokjes, doe in een plastic zakje en meng met het maïszetmeel, de chilivlokken en wat zout. Schud goed.

  2. 2

    Pel de sjalot en snipper fijn. Spoel de selder en hak fijn. Borstel de shiitake schoon en snij in grove stukken. Snij de gespoelde paprika in fijne reepjes.

  3. 3

    Meng voor de saus de tamarisaus, de vissaus, de gember, de honing en wat water.

  4. 4

    Kook de rijstnoedels beetgaar zoals aangegeven op het pak.

  5. 5

    Bak de tofu in een scheut olie gaar en krokant en haal uit de pan. Bak dan de sjalot, de knoflook, de paprika, de selder en de shiitake 3 à 5 minuten op hoog vuur. Voeg de tofu toe, samen met de saus, meng alles goed en laat de saus indikken. Voeg eventueel chili of tamarisaus toe.

  6. 6

    Serveer met de gekookte rijstnoedels.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wok met rijstnoedels, tofu en shiitake

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!