Recept

Pittige runderwok met paksoi en noedels

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze wok staat binnen 't halfuur op tafel.

bereiding
  1. 1

    Bereid de noedels volgens de instructies op de verpakking. Plet het teentje knoflook en snij de lente-uitjes, de shiitake en paksoi in grove stukken.

  2. 2

    Bak het rundergehakt rul in een scheut olijfolie en kruid met peper en 1 eetlepel sojasaus. Haal het vlees uit de pan en voeg de shiitake (of kastanjechampignons) toe. Bak 4 minuten op hoog vuur. Voeg dan de knoflook, paksoi, lente-ui, five spices, eetlepels sojasaus, kippenbouillon en rundergehakt toe, laat enkele minuten bakken op een hoog vuur, kruid met peper en extra sojasaus.

  3. 3

    Meng de noedels onder de saus, garneer met sesamzaadjes en enkele blaadjes munt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pittige runderwok met paksoi en noedels
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Bereid de noedels volgens de instructies op de verpakking. Plet het teentje knoflook en snij de lente-uitjes, de shiitake en paksoi in grove stukken.

  2. 2

    Bak het rundergehakt rul in een scheut olijfolie en kruid met peper en 1 eetlepel sojasaus. Haal het vlees uit de pan en voeg de shiitake (of kastanjechampignons) toe. Bak 4 minuten op hoog vuur. Voeg dan de knoflook, paksoi, lente-ui, five spices, eetlepels sojasaus, kippenbouillon en rundergehakt toe, laat enkele minuten bakken op een hoog vuur, kruid met peper en extra sojasaus.

  3. 3

    Meng de noedels onder de saus, garneer met sesamzaadjes en enkele blaadjes munt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!