Pittige runderwok met paksoi en noedels
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pittige runderwok met paksoi en noedels

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze wok staat binnen 't halfuur op tafel.

bereiding
  1. 1

    Bereid de noedels volgens de instructies op de verpakking. Plet het teentje knoflook en snij de lente-uitjes, de shiitake en paksoi in grove stukken.

  2. 2

    Bak het rundergehakt rul in een scheut olijfolie en kruid met peper en 1 eetlepel sojasaus. Haal het vlees uit de pan en voeg de shiitake (of kastanjechampignons) toe. Bak 4 minuten op hoog vuur. Voeg dan de knoflook, paksoi, lente-ui, five spices, eetlepels sojasaus, kippenbouillon en rundergehakt toe, laat enkele minuten bakken op een hoog vuur, kruid met peper en extra sojasaus.

  3. 3

    Meng de noedels onder de saus, garneer met sesamzaadjes en enkele blaadjes munt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Bereid de noedels volgens de instructies op de verpakking. Plet het teentje knoflook en snij de lente-uitjes, de shiitake en paksoi in grove stukken.

  2. 2

    Bak het rundergehakt rul in een scheut olijfolie en kruid met peper en 1 eetlepel sojasaus. Haal het vlees uit de pan en voeg de shiitake (of kastanjechampignons) toe. Bak 4 minuten op hoog vuur. Voeg dan de knoflook, paksoi, lente-ui, five spices, eetlepels sojasaus, kippenbouillon en rundergehakt toe, laat enkele minuten bakken op een hoog vuur, kruid met peper en extra sojasaus.

  3. 3

    Meng de noedels onder de saus, garneer met sesamzaadjes en enkele blaadjes munt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.