Recept

Tagliatelle van wortel met citroen-knoflookolie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Slechts 470 kcal per portie.

bereiding
  1. 1

    Schil de wortelen en schaaf ze met een dunschiller in de lengte in dunne plakjes. Kook de worteltagliatelle 2 minuten in lichtgezouten water, giet af en zet apart.

  2. 2

    Pel en pers de knoflook. Boen de citroen schoon en rasp de schil. Pers 1 helft uit. Hak de walnoten fijn. Verhit de olie in een pan en voeg de geraspte citroenschil, de knoflook en de chilivlokken toe. Neem van het vuur en laat 2 minuten trekken.

  3. 3

    Schep de wortellinten mee in de pan en zet opnieuw op het vuur. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Rooster in een pan zonder vetstof het koriander- en komijnzaad tot de zaadjes beginnen te geuren. Voeg het zeezout toe.

  5. 5

    Verdeel de pasta over de borden en bestrooi met de koriander, de walnoten, de geraspte geitenkaas en de geroosterde zaadjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Tagliatelle van wortel met citroen-knoflookolie

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!