Broccolisoufflé
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Broccolisoufflé

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Broccoli is één van Pascale Naessens' favoriete groenten. Ons Libelle Lekker team ging ermee aan de slag en bedacht deze heerlijke broccolisoufflé, volgens de principes van Pascale.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de broccoli zacht in gezouten water. Laat schrikken in koud water. Laat goed uitlekken en mix fijn.

  2. 2

    Splits de eieren. Klop de geitenkaas op met de eidooiers en klop de eiwitten stijf met een snuifje zout.

  3. 3

    Meng de gemixte broccoli met de geitenkaas en het amandelpoeder en kruid met peper, zout en nootmuskaat. Schep op het laatst het opgeklopte eiwit heel voorzichtig onder het geheel.

  4. 4

    Verdeel over 4 ingevette ovenschaaltjes en gaar 20 à 25 minuten in de oven. Werk af met gehakte amandelen en een beetje tuinkers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de broccoli zacht in gezouten water. Laat schrikken in koud water. Laat goed uitlekken en mix fijn.

  2. 2

    Splits de eieren. Klop de geitenkaas op met de eidooiers en klop de eiwitten stijf met een snuifje zout.

  3. 3

    Meng de gemixte broccoli met de geitenkaas en het amandelpoeder en kruid met peper, zout en nootmuskaat. Schep op het laatst het opgeklopte eiwit heel voorzichtig onder het geheel.

  4. 4

    Verdeel over 4 ingevette ovenschaaltjes en gaar 20 à 25 minuten in de oven. Werk af met gehakte amandelen en een beetje tuinkers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.