Wortelsalade met pindadressing en gepocheerde kip
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Wortelsalade met pindadressing en gepocheerde kip

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Wortelen zijn één van Pascale Naessens' favoriete groenten. Het Libelle Lekker team ging ermee aan de slag en bedacht deze verrassende lauwe salade, volgens de principes van Pascale.

bereiding
  1. 1

    Schil de wortelen. Maak met een dunschiller fijne repen van de wortelen. Meng ze met de bieslook, koriander, enkele druppels citroensap en 1 el olijfolie. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Maak de dressing. Meng de pindakaas met de agavesiroop, vissaus, kerriepoeder en chilivlokken en leng aan met water tot de gewenste dikte.

  3. 3

    Snij de kip in reepjes en pocheer ze in de bouillon. Serveer de salade met de lauwe kip en de dressing. Werk af met een handvol scheuten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de wortelen. Maak met een dunschiller fijne repen van de wortelen. Meng ze met de bieslook, koriander, enkele druppels citroensap en 1 el olijfolie. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Maak de dressing. Meng de pindakaas met de agavesiroop, vissaus, kerriepoeder en chilivlokken en leng aan met water tot de gewenste dikte.

  3. 3

    Snij de kip in reepjes en pocheer ze in de bouillon. Serveer de salade met de lauwe kip en de dressing. Werk af met een handvol scheuten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.