Gevulde zomergroenten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gevulde zomergroenten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Supersnel en lekker gezond!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Spoel de quinoa of couscous en kook in de bouillon volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de saffraandraadjes toe. Giet af en maak de korrels los met een vork.

  2. 2

    Maak de paprika's en de tomaten schoon, snij de hoedjes eraf en verwijder de zaadjes. Verwijder ook de zaadjes uit de courgette en snij samen met de aubergine in dikke plakken. Maak de chilipeper schoon en snipper fijn.

  3. 3

    Meng de quinoa samen met de chilipeper, rozijnen, pijnboompitten, munt en peterselie. Kruid met peper en zout. Vul er de groenten mee en besprenkel die met olijfolie.

  4. 4

    Gaar de groenten 35 minuten in de oven. Zet de laatste 10 minuten de hoedjes op de tomaten en paprika's.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Spoel de quinoa of couscous en kook in de bouillon volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de saffraandraadjes toe. Giet af en maak de korrels los met een vork.

  2. 2

    Maak de paprika's en de tomaten schoon, snij de hoedjes eraf en verwijder de zaadjes. Verwijder ook de zaadjes uit de courgette en snij samen met de aubergine in dikke plakken. Maak de chilipeper schoon en snipper fijn.

  3. 3

    Meng de quinoa samen met de chilipeper, rozijnen, pijnboompitten, munt en peterselie. Kruid met peper en zout. Vul er de groenten mee en besprenkel die met olijfolie.

  4. 4

    Gaar de groenten 35 minuten in de oven. Zet de laatste 10 minuten de hoedjes op de tomaten en paprika's.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.