Quinoabowl met dadels en verse vijgen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Quinoabowl met dadels en verse vijgen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Quinoa kun je niet alleen in hartige, maar ook in zoete gerechten gebruiken. Dit dessert - dat je trouwens ook als ontbijt kunt eten - bewijst het.

bereiding
  1. 1

    Kook de quinoa beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. 2

    Rooster de noten in een droge pan. Schil de mango en snij in reepjes. Pel de bananen en snij ze in plakjes. Halveer de vijgen. Ontpit de dadels en snij ze in reepjes. Spoel de frambozen.

  3. 3

    Meng de quinoa met alle vruchten en noten en zoet met de lavendelhoning. Werk af met lavendel.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de quinoa beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. 2

    Rooster de noten in een droge pan. Schil de mango en snij in reepjes. Pel de bananen en snij ze in plakjes. Halveer de vijgen. Ontpit de dadels en snij ze in reepjes. Spoel de frambozen.

  3. 3

    Meng de quinoa met alle vruchten en noten en zoet met de lavendelhoning. Werk af met lavendel.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.