Recept

Frisgroene kruidencurry met kokosscampi's en noedels

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Aziatisch op z'n best!

bereiding
  1. 1

    Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rasp de gember en snij de chilipeper grof. Pel de knoflook en snij fijn. Verwarm een scheutje olie in een pan en bak de gember, knoflook en chilipeper enkele minuten. Kruid met zout. Doe er de koriander, spinazie, waterkers en rucola bij en roer. Schep alles in een blender, giet er de kokosmelk, het limoensap en 150 ml water bij een mix glad. Giet weer in de pan en laat opwarmen.

  2. 2

    Meng de geraspte kokos met de panko en kruid met peper en zout. Doe enkele lepels bloem in een bord. Haal de scampi's eerst door de bloem, dan door het ei en tot slot door het kokosmengsel. Bak de scampi's goudbruin in een bodem hete olie. Laat uitlekken op keukenpapier.

  3. 3

    Verdeel de noedels over de borden, giet er de groene saus over en leg er de kokosscampi's op. Werk af met de kiemen, chili en gehakte pindanoten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Frisgroene kruidencurry met kokosscampi's en noedels

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!