Recept

Kalkoenbouten in yoghurtmarinade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Gemarineerd gevogelte 

bereiding
  1. 1

    Pel en pers de knoflook. Spoel de koriander en hak fijn. Meng de citroenschil, het -sap, de knoflook, de koriander en de specerijen onder de yoghurt en kruid met peper en zout. Leg er de kalkoenbouten in, dek af en laat minstens 1 nacht marineren.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de overige citroen doormidden. Haal het vlees uit de marinade, leg in een ovenschaal, bedruppel met olijfolie, leg er de citroen bij en gaar 1 uur in de oven. Bedruppel regelmatig met het braadvocht.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kalkoenbouten in yoghurtmarinade

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!