Tagliata met kerstomaatjes en gegrilde asperges
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Tagliata met kerstomaatjes en gegrilde asperges

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Slechts 567 kcal per portie!

bereiding
  1. 1

    Halveer de tomaatjes. Warm de porto op met de suiker, de balsamicoazijn en 50 ml water en giet dit over de tomaatjes. Laat twee uur marineren en afkoelen.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C en zet de 4 aardappelen er 40 à 50 minuten in tot ze zacht zijn.

  3. 3

    Breek het harde stuk onderaan van de asperges af. Wrijf een grillpan in met wat olijfolie.

  4. 4

    Gril eerst de asperges in de grillpan en kruid ze met peper en zout. Gril daarna kort de steak en kruid met peper en zout.

  5. 5

    Snij de steak in repen en serveer met de gemarineerde tomaatjes, de asperges en de gepofte aardappel. Werk af met peper, zout en oregano of tijm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Halveer de tomaatjes. Warm de porto op met de suiker, de balsamicoazijn en 50 ml water en giet dit over de tomaatjes. Laat twee uur marineren en afkoelen.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C en zet de 4 aardappelen er 40 à 50 minuten in tot ze zacht zijn.

  3. 3

    Breek het harde stuk onderaan van de asperges af. Wrijf een grillpan in met wat olijfolie.

  4. 4

    Gril eerst de asperges in de grillpan en kruid ze met peper en zout. Gril daarna kort de steak en kruid met peper en zout.

  5. 5

    Snij de steak in repen en serveer met de gemarineerde tomaatjes, de asperges en de gepofte aardappel. Werk af met peper, zout en oregano of tijm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.