Steak tartaar met verse frietjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Steak tartaar met verse frietjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met deze klassieker scoor je helemaal als je ’m live aan tafel mengt voor de neus van je gasten!

bereiding
  1. 1

    Pel de sjalot en snipper ’m heel fijn. Hak de kappertjes en augurkjes fijn. Snipper een handje peterselie fijn tot je 3 eetlepels hebt.

  2. 2

    Snij het vlees met een goed mes in fijne repen en daarna in heel fijne blokjes en blijf nog even hakken met je mes. Meng het vlees met verse mayonaise, worcestersaus, sjalot, kappertjes, augurkjes, peterselie, peper en zout. Zet in de koelkast.

  3. 3

    Dresseer op borden in serveerringen met leg er bovenop een eidooier. Verwijder de serveerring en serveer met verse frietjes en tuinkers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel de sjalot en snipper ’m heel fijn. Hak de kappertjes en augurkjes fijn. Snipper een handje peterselie fijn tot je 3 eetlepels hebt.

  2. 2

    Snij het vlees met een goed mes in fijne repen en daarna in heel fijne blokjes en blijf nog even hakken met je mes. Meng het vlees met verse mayonaise, worcestersaus, sjalot, kappertjes, augurkjes, peterselie, peper en zout. Zet in de koelkast.

  3. 3

    Dresseer op borden in serveerringen met leg er bovenop een eidooier. Verwijder de serveerring en serveer met verse frietjes en tuinkers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.