Lauwe pastasalade
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Lauwe pastasalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker slaatje met een verrassende toets

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200 °C.

    Schil de pompoen en snij ze in blokjes.

    Snij de tomaat in plakjes en de feta in blokjes.

  2. 2

    Doe de pompoenblokjes in een grote, ondiepe ovenschaal.

    Besprenkel ze met de olijfolie en zet ze 15 tot 20 minuten in de oven op 200° C, of tot ze beetgaar zijn.

  3. 3

    Spoel de rucola.

    Laat de fetablokjes uitlekken.

    Vermeng 3 eetlepels van de olie met de balsamico en de fijngesneden rucola.

  4. 4

    Kook de pasta beetgaar in gezouten water.

    Giet af en vermeng ze meteen met de groenten, de feta en de dressing.

    Werk af met de pijnboompitten en serveer bij voorkeur lauw.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200 °C.

    Schil de pompoen en snij ze in blokjes.

    Snij de tomaat in plakjes en de feta in blokjes.

  2. 2

    Doe de pompoenblokjes in een grote, ondiepe ovenschaal.

    Besprenkel ze met de olijfolie en zet ze 15 tot 20 minuten in de oven op 200° C, of tot ze beetgaar zijn.

  3. 3

    Spoel de rucola.

    Laat de fetablokjes uitlekken.

    Vermeng 3 eetlepels van de olie met de balsamico en de fijngesneden rucola.

  4. 4

    Kook de pasta beetgaar in gezouten water.

    Giet af en vermeng ze meteen met de groenten, de feta en de dressing.

    Werk af met de pijnboompitten en serveer bij voorkeur lauw.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.