Recept

Krielaardappelspiesjes met spek en laurier

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekker en feestelijk hapje. 

bereiding
  1. 1

    Schil de krielaardappelen en kook ze in de groentebouillon beetgaar. Giet af en halveer ze.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 200°C. Snij het spek in 16 vierkantjes en bak ze goudbruin in wat boter. Laat uitlekken op keukenpapier.

  3. 3

    Rijg aan elk stokje een gehalveerd krielaardappeltje, 2 vierkantjes spek en een laurierblaadje. Eindig met een halve krielaardappel. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en zet 5 minuten in de oven.

  4. 4

    Serveer de warme spiesjes en kruid met peper.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Krielaardappelspiesjes met spek en laurier

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!