Ovengebakken cordon bleu
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Ovengebakken cordon bleu

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zelf cordon bleu maken? Dat is helemaal niet zo moeilijk! 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de varkenslapjes met een scherp mes in de lengte (bijna) door tot een envelopje. Verdeel er telkens een plakje ham en kaas over en vouw toe. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Vouw de varkenslapjes toe en leg ze in een beboterde ovenschaal. Roer de mayonaise en de mosterd goed los en kruid met peper en zout. Lepel over de varkenslapjes en bestrooi met het paneermeel. Schuif 30 à 40 minuten in de oven tot de korstjes goudbruin zijn en de kaas gesmolten is.

  3. 3

    Laat nog 5 minuten rusten en bestrooi met peterselie en de peperkorrels.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de varkenslapjes met een scherp mes in de lengte (bijna) door tot een envelopje. Verdeel er telkens een plakje ham en kaas over en vouw toe. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Vouw de varkenslapjes toe en leg ze in een beboterde ovenschaal. Roer de mayonaise en de mosterd goed los en kruid met peper en zout. Lepel over de varkenslapjes en bestrooi met het paneermeel. Schuif 30 à 40 minuten in de oven tot de korstjes goudbruin zijn en de kaas gesmolten is.

  3. 3

    Laat nog 5 minuten rusten en bestrooi met peterselie en de peperkorrels.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.