Cordon bleu met geroosterde aardappelen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Cordon bleu met geroosterde aardappelen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Cordon bleu die zo klaar is! 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220°C. Schep de aardappelen op een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met olijfolie, kruid met peper en zout en bak 20 minuten in de oven.

  2. 2

    Maak de boontjes schoon en blancheer ze in licht-gezouten water. Spoel met ijskoud water.

  3. 3

    Snij de kip in de lengte bijna door. Beleg met de prosciutto en verbrokkelde blauwe kaas. Plooi toe en maak vast met een prikker. Kruid de bloem met peper en zout en bestrooi er de kip mee. Wentel de lets door de losgeklopte eieren, dan door de panko. Bak ze gaar in een pan met olijfolie. Plet de geroosterde aardappelen en bestrooi met grof zeezout.

  4. 4

    Serveer de kip met de boontjes, geplette geroosterde aardappelen en een kwartje citroen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220°C. Schep de aardappelen op een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met olijfolie, kruid met peper en zout en bak 20 minuten in de oven.

  2. 2

    Maak de boontjes schoon en blancheer ze in licht-gezouten water. Spoel met ijskoud water.

  3. 3

    Snij de kip in de lengte bijna door. Beleg met de prosciutto en verbrokkelde blauwe kaas. Plooi toe en maak vast met een prikker. Kruid de bloem met peper en zout en bestrooi er de kip mee. Wentel de lets door de losgeklopte eieren, dan door de panko. Bak ze gaar in een pan met olijfolie. Plet de geroosterde aardappelen en bestrooi met grof zeezout.

  4. 4

    Serveer de kip met de boontjes, geplette geroosterde aardappelen en een kwartje citroen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.