Erwtjesstamppot met cordon bleu
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Erwtjesstamppot met cordon bleu

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Fris pureetje

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en kook of stoom ze gaar. Pureer ze met de zure room en de parmezaan. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.

  2. 2

    Blancheer de erwtjes beetgaar en spoel ze meteen onder ijskoud water. Laat ze uitlekken en schep ze daarna voorzichtig door de puree.

  3. 3

    Leg op elk kalfslapje een plakje ham en kaas, vouw dubbel en steek vast met een prikker.

  4. 4

    Meng het paneermeel met de salie, de peterselie en de rozemarijn.

  5. 5

    Wentel de kalfslapjes eerst door het eiwit en dan door het gekruide paneermeel. Bak ze goudbruin in boter. Serveer ze met de erwtjespuree.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en kook of stoom ze gaar. Pureer ze met de zure room en de parmezaan. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.

  2. 2

    Blancheer de erwtjes beetgaar en spoel ze meteen onder ijskoud water. Laat ze uitlekken en schep ze daarna voorzichtig door de puree.

  3. 3

    Leg op elk kalfslapje een plakje ham en kaas, vouw dubbel en steek vast met een prikker.

  4. 4

    Meng het paneermeel met de salie, de peterselie en de rozemarijn.

  5. 5

    Wentel de kalfslapjes eerst door het eiwit en dan door het gekruide paneermeel. Bak ze goudbruin in boter. Serveer ze met de erwtjespuree.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.