Herfstgroenten met halloumi
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Herfstgroenten met halloumi

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een vegetarische ovenschotel met halloumi, pompoen en zoete aardappel. 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de ongeschilde pompoen en de zoete aardappelen in lange, dunne reepjes. Snij de halloumi in blokjes.

  2. 2

    Schep de groenten in een ovenschaal, besprenkel ruim met olijfolie, munt, de helft van de peterselie, peper en zout. Verdeel er de blokjes halloumi over en schuif 30 à 40 minuten in de voorverwarmde oven tot de groenten gaar zijn en de kaas bijna gesmolten is.

  3. 3

    Bestrooi de groenteschotel met de rest van de peterselie en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de ongeschilde pompoen en de zoete aardappelen in lange, dunne reepjes. Snij de halloumi in blokjes.

  2. 2

    Schep de groenten in een ovenschaal, besprenkel ruim met olijfolie, munt, de helft van de peterselie, peper en zout. Verdeel er de blokjes halloumi over en schuif 30 à 40 minuten in de voorverwarmde oven tot de groenten gaar zijn en de kaas bijna gesmolten is.

  3. 3

    Bestrooi de groenteschotel met de rest van de peterselie en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.