Lamsbout met herfstgroenten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Lamsbout met herfstgroenten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een absolute herfsttopper

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil de groenten (wortelen, knolselder, raapjes, aardappelen, sjalottenen knoflook) en snij ze in hapklare stukken. Verwarm de oven voor op 200° C. 

  2. 2

    Meng met wat olie, zout, peper, laurier en tijm. Verdeel de groenten in een dunne laag over de
    braadslee. Bak 10 minuten in een voorverwarmde oven van 200° C. Roer de groenten om.

  3. 3

    Zet een rooster in de braadslee en leg er het vlees op. Braad nog 15 minuten op 200° C. Braad daarna nog 40 minuten op 180° C.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil de groenten (wortelen, knolselder, raapjes, aardappelen, sjalottenen knoflook) en snij ze in hapklare stukken. Verwarm de oven voor op 200° C. 

  2. 2

    Meng met wat olie, zout, peper, laurier en tijm. Verdeel de groenten in een dunne laag over de
    braadslee. Bak 10 minuten in een voorverwarmde oven van 200° C. Roer de groenten om.

  3. 3

    Zet een rooster in de braadslee en leg er het vlees op. Braad nog 15 minuten op 200° C. Braad daarna nog 40 minuten op 180° C.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.