Teriyaki steak met geroosterde groenten en boekweitnoedels
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Teriyaki steak met geroosterde groenten en boekweitnoedels

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekker en gezond gerecht. 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Schaaf de venkel in gelijke plakjes met de mandoline. Snij de wortelen zoveel mogelijk in gelijke reepjes en doe hetzelfde met de kool. Schep de groenten op een bakplaat en besprenkel met 2 el olijfolie, peper en zout. Schuif 20 minuten in de oven.

  2. 2

    Maak de noedels volgens de aanwijzingen op het pakje klaar. Roer alle ingrediënten voor de saus door elkaar en zet apart.

  3. 3

    Grill de steak kort en snij in fijne sneetjes. Dresseer de borden met wat steak, groenten, noedels en saus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Schaaf de venkel in gelijke plakjes met de mandoline. Snij de wortelen zoveel mogelijk in gelijke reepjes en doe hetzelfde met de kool. Schep de groenten op een bakplaat en besprenkel met 2 el olijfolie, peper en zout. Schuif 20 minuten in de oven.

  2. 2

    Maak de noedels volgens de aanwijzingen op het pakje klaar. Roer alle ingrediënten voor de saus door elkaar en zet apart.

  3. 3

    Grill de steak kort en snij in fijne sneetjes. Dresseer de borden met wat steak, groenten, noedels en saus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.