Orechiette met parmezaan, spruitjes en pompoen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Orechiette met parmezaan, spruitjes en pompoen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een winterse pasta boordevol groenten en kaas. 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Was en halveer de spruiten. Schil de butternutpompoen en snij in stukken. Versnipper de dadels.

  2. 2

    Leg de spruiten en de pompoen gescheiden van elkaar op een ovenplaat en besprenkel met olijfolie, kruid met peper en zout. Laat 25 minuten in de oven karamelliseren.

  3. 3

    Bereid intussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  4. 4

    Doe de pompoen als hij gaar is in een blender en mix met sojamelk en Parmezaan tot een saus. Kruid met peper, en hou warm.

  5. 5

    Meng de pasta met de pompoensaus en doe de geroosterde spruiten erbij. Werk af met dadels, pompoenpitten en extra Parmezaan.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Was en halveer de spruiten. Schil de butternutpompoen en snij in stukken. Versnipper de dadels.

  2. 2

    Leg de spruiten en de pompoen gescheiden van elkaar op een ovenplaat en besprenkel met olijfolie, kruid met peper en zout. Laat 25 minuten in de oven karamelliseren.

  3. 3

    Bereid intussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  4. 4

    Doe de pompoen als hij gaar is in een blender en mix met sojamelk en Parmezaan tot een saus. Kruid met peper, en hou warm.

  5. 5

    Meng de pasta met de pompoensaus en doe de geroosterde spruiten erbij. Werk af met dadels, pompoenpitten en extra Parmezaan.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.