Frambozenclafoutis
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Frambozenclafoutis

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekker gebak, gevuld met frambozen. 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 175°C. Neem een ruime kom en kluts met een garde de eieren samen met de bloem, suiker en een snuifje zout door elkaar. Voeg nu beetje bij beetje de melk toe en klop tot een egaal beslag.

  2. 2

    Vet een lage ovenschaal in met een beetje boter. Giet het beslag in de vorm. Spoel de frambozen en verdeel ze over het beslag.

  3. 3

    Zet de vorm in de oven en bak de clafoutis 50 minuten goudbruin. Koel af tot kamertemperatuur en werk af met poedersuiker en extra frambozen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 175°C. Neem een ruime kom en kluts met een garde de eieren samen met de bloem, suiker en een snuifje zout door elkaar. Voeg nu beetje bij beetje de melk toe en klop tot een egaal beslag.

  2. 2

    Vet een lage ovenschaal in met een beetje boter. Giet het beslag in de vorm. Spoel de frambozen en verdeel ze over het beslag.

  3. 3

    Zet de vorm in de oven en bak de clafoutis 50 minuten goudbruin. Koel af tot kamertemperatuur en werk af met poedersuiker en extra frambozen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.