Recept

Aardappelsalade met zalm, lente-ui, veldsla en rucola

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijke aardappelsalade met zalm.

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en snij in kleine stukjes. Kook ze vervolgens gaar in gezouten water en laat afkoelen.

  2. 2

    Rasp de schil van de citroen. Hak de bladpeterselie en de bieslook grof. Meng de kruiden en de citroenschil met de mosterd, de honing, de azijn en de olijfolie.

  3. 3

    Meng de vinaigrette met de aardappelen en de in ringetjes gesneden lente-ui en kruid met peper en zout.

  4. 4

    Roer kort voor het serveren de veldsla, rucola en de in stukken gesneden zalm door de aardappelsalade.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Aardappelsalade met zalm, lente-ui, veldsla en  rucola

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!