Spirelli met chorizo en venkel
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Spirelli met chorizo en venkel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pasta met een pittig kantje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper het sjalotje fijn.

    Snij de venkel in reepjes.

    Snij de salami in plakjes.

  2. 2

    Kook de pasta beetgaar in ruim voldoende gezouten water.

  3. 3

    Stoof het gesnipperde sjalotje in 2 eetlepels olijfolie.

    Voeg er de in reepjes gesneden venkel bij en roer om.

  4. 4

    Voeg de salamiplakjes bij de venkel.

    Laat eventjes stoven tot alles mooi gekleurd is.

  5. 5

    Voeg het blik tomatenblokjes en het tomatenconcentraat toe.

    Roer om en blus met 1 dl water.

    Breng op smaak met peper en zout en laat nog even inkoken.

  6. 6

    Serveer de pasta met de saus, wat geraspte parmezaan en wat van het venkelgroen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper het sjalotje fijn.

    Snij de venkel in reepjes.

    Snij de salami in plakjes.

  2. 2

    Kook de pasta beetgaar in ruim voldoende gezouten water.

  3. 3

    Stoof het gesnipperde sjalotje in 2 eetlepels olijfolie.

    Voeg er de in reepjes gesneden venkel bij en roer om.

  4. 4

    Voeg de salamiplakjes bij de venkel.

    Laat eventjes stoven tot alles mooi gekleurd is.

  5. 5

    Voeg het blik tomatenblokjes en het tomatenconcentraat toe.

    Roer om en blus met 1 dl water.

    Breng op smaak met peper en zout en laat nog even inkoken.

  6. 6

    Serveer de pasta met de saus, wat geraspte parmezaan en wat van het venkelgroen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.