Farfalle met chorizo
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Farfalle met chorizo

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Voor fans van pittig

bereiding
  1. 1

    Snij de venkel in reepjes en bewaar het groen voor de afwerking. Pel en snipper de sjalot. Snij de chorizo in plakjes.

  2. 2

    Fruit de sjalot en de venkel glazig in olijfolie. Voeg de plakjes chorizo toe en bak 3 minuten mee, met het deksel op de pan.

  3. 3

    Voeg de tomatenblokjes, tomatenpuree en 100 ml water toe. Kruid met peper en zout, en laat zachtjes garen.

  4. 4

    Kook ondertussen de farfalle beetgaar en giet af. Serveer de pasta met de saus en bestrooi met parmezaan en fijngehakt venkelgroen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij de venkel in reepjes en bewaar het groen voor de afwerking. Pel en snipper de sjalot. Snij de chorizo in plakjes.

  2. 2

    Fruit de sjalot en de venkel glazig in olijfolie. Voeg de plakjes chorizo toe en bak 3 minuten mee, met het deksel op de pan.

  3. 3

    Voeg de tomatenblokjes, tomatenpuree en 100 ml water toe. Kruid met peper en zout, en laat zachtjes garen.

  4. 4

    Kook ondertussen de farfalle beetgaar en giet af. Serveer de pasta met de saus en bestrooi met parmezaan en fijngehakt venkelgroen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.