Recept

Spirelli met kip en tomaatjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ideaal bij een glaasje wijn op een warme zomerdag

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Laat afkoelen.

  2. 2

    Kruid de kip met peper en zout. Bestrijk ze met de olie van de tomaatjes en gril ze goudbruin. Laat afkoelen. Snij in plakes.

  3. 3

    Maak de guacamole. Schil de avocado, verwijder de pit. Plet het vruchtvlees met het limoensap en 2 el tomatenolie. Snipper de ui, de knoflook en de koriander. Vermeng ze met met de avocadopuree. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Snij de tomaatjes in stukjes en schep ze door de pasta. Schep er ook de guacamole door.

  5. 5

    Verdeel de pasta en de kip over de borden. Werk af met een plukje koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Spirelli met kip en tomaatjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!