Recept

Zoete-aardappelstoemp met pecannotencrumble en gegrilde kipfilet

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijke stoemp van zoete aardappel. 

bereiding
  1. 1

    Schil de twee soorten aardappelen en kook ze samen gaar in gezouten water. Pureer en breng op smaak met de melk, peper, zout en de helft van de Parmezaan.

  2. 2

    Wrijf de kippenfilets in met olijfolie. Bak ze in een grillpan gaar. Rooster de pompoenpitten en gehakte pecannoten in een pan zonder vetstof tot ze mooi beginnen te kleuren.

  3. 3

    Serveer de stoemp met de kipfilet, strooi er de geroosterde noten en zaden over en werk verder af met de Parmezaanschilfers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Zoete-aardappelstoemp met pecannotencrumble en gegrilde kipfilet

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!