Zoete-aardappelstoemp met pecannotencrumble en gegrilde kipfilet
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Zoete-aardappelstoemp met pecannotencrumble en gegrilde kipfilet

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijke stoemp van zoete aardappel. 

bereiding
  1. 1

    Schil de twee soorten aardappelen en kook ze samen gaar in gezouten water. Pureer en breng op smaak met de melk, peper, zout en de helft van de Parmezaan.

  2. 2

    Wrijf de kippenfilets in met olijfolie. Bak ze in een grillpan gaar. Rooster de pompoenpitten en gehakte pecannoten in een pan zonder vetstof tot ze mooi beginnen te kleuren.

  3. 3

    Serveer de stoemp met de kipfilet, strooi er de geroosterde noten en zaden over en werk verder af met de Parmezaanschilfers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de twee soorten aardappelen en kook ze samen gaar in gezouten water. Pureer en breng op smaak met de melk, peper, zout en de helft van de Parmezaan.

  2. 2

    Wrijf de kippenfilets in met olijfolie. Bak ze in een grillpan gaar. Rooster de pompoenpitten en gehakte pecannoten in een pan zonder vetstof tot ze mooi beginnen te kleuren.

  3. 3

    Serveer de stoemp met de kipfilet, strooi er de geroosterde noten en zaden over en werk verder af met de Parmezaanschilfers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.