Bordje hummus met lamsgehakt en krokant gebakken pitabroodjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Bordje hummus met lamsgehakt en krokant gebakken pitabroodjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekker en origineel hapje voor Pasen. 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Smelt de lookboter en wrijf hiermee de pitabroodjes in. Leg ze op een bakplaat en bak ze in ongeveer 10 minuten licht krokant in de oven. Snij ze in puntjes of repen.

  2. 2

    Snipper de ui fijn en bak op een zacht vuur gaar in een scheut olijfolie. Haal uit de pan en bak hierin het lamsgehakt gaar. Kruid het lamsgehakt met peper, zout, 1 mespunt korianderpoeder, 1 mespunt komijnpoeder en'n snuifje kaneel. Meng met de gebakken ui.

  3. 3

    Leg op een bord de hummus met in het midden het lamsgehakt. Werk af met peterselie en munt en serveer met de gebakken pitabroodjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Smelt de lookboter en wrijf hiermee de pitabroodjes in. Leg ze op een bakplaat en bak ze in ongeveer 10 minuten licht krokant in de oven. Snij ze in puntjes of repen.

  2. 2

    Snipper de ui fijn en bak op een zacht vuur gaar in een scheut olijfolie. Haal uit de pan en bak hierin het lamsgehakt gaar. Kruid het lamsgehakt met peper, zout, 1 mespunt korianderpoeder, 1 mespunt komijnpoeder en'n snuifje kaneel. Meng met de gebakken ui.

  3. 3

    Leg op een bord de hummus met in het midden het lamsgehakt. Werk af met peterselie en munt en serveer met de gebakken pitabroodjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.