• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Prinsessenboontjes, tomaat en zoete aardappel met gemarineerde kalfsbrochettes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een gezonde maaltijd boordevol heerlijke smaken. 

bereiding
  1. 1

    Marineer het vlees een kwartiertje of langer.

  2. 2

    Verwijder de topjes van de boontjes en kook in water met zout, zo’n 8 minuten. Spoel ze meteen onder koud water, zodat ze hun groene kleur behouden.

  3. 3

    Stoom de stukjes zoete aardappel beetgaar.

  4. 4

    Prik het vlees op spiesjes met de stukjes paprika en gril in de pan.

  5. 5

    Doe de boontjes met de zoete aardappel, de tomaatjes en de knoflook in een wokpan met wat olijfolie. Kruid met een snufje kurkuma en zwarte peper en bak nog een 5-tal minuten. Roer geregeld om. Werk af met de bladpeterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Marineer het vlees een kwartiertje of langer.

  2. 2

    Verwijder de topjes van de boontjes en kook in water met zout, zo’n 8 minuten. Spoel ze meteen onder koud water, zodat ze hun groene kleur behouden.

  3. 3

    Stoom de stukjes zoete aardappel beetgaar.

  4. 4

    Prik het vlees op spiesjes met de stukjes paprika en gril in de pan.

  5. 5

    Doe de boontjes met de zoete aardappel, de tomaatjes en de knoflook in een wokpan met wat olijfolie. Kruid met een snufje kurkuma en zwarte peper en bak nog een 5-tal minuten. Roer geregeld om. Werk af met de bladpeterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.