• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Toast van zoete aardappel met tomaat, mozzarella en waterkerspesto

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze heerlijke en gezonde toast is makkelijk mee te nemen als lunch naar je werk. 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180 °C.

  2. 2

    Strijk de zoete aardappel in met wat olijfolie en bak 15 minuten in de voorverwarmde oven.

  3. 3

    Blend voor de pesto de waterkers, pijnboompitjes, knoflook, Parmezaanse kaas, zwarte peper en 2 el olijfolie.

  4. 4

    Besmeer de toasten met de pesto, leg de tomaat, mozzarella en de rode ui erop en werk af met de pesto, basilicum en waterkers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180 °C.

  2. 2

    Strijk de zoete aardappel in met wat olijfolie en bak 15 minuten in de voorverwarmde oven.

  3. 3

    Blend voor de pesto de waterkers, pijnboompitjes, knoflook, Parmezaanse kaas, zwarte peper en 2 el olijfolie.

  4. 4

    Besmeer de toasten met de pesto, leg de tomaat, mozzarella en de rode ui erop en werk af met de pesto, basilicum en waterkers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.