Recept

Triple toast met mozzarella

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een torentje toast voor een heerlijke lunch

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Steek, met behulp van een serveerring, rondjes van ongeveer 6 cm Ø uit het toastbrood.

    Snij de mozzarellabolletjes in plakjes.

    Snij een vleestomaat in plakjes van 0,5 cm dik.

    Snij de lente-uitjes in ringetjes.

  2. 2

    Rooster de broodjes (light-versie) of bak ze aan beide kanten krokant met wat olie in een pan.

  3. 3

    Leg op 4 borden telkens een toast, leg hierop een plakje mozzarella met een schijfje tomaat, en hierop weer een toastje met mozzarella. Rol een sneetje gekookte ham op met wat witte lente-uiringetjes en leg het rolletje bovenop de mozzarella. Leg hierop het laatste toastje. Werk af met een lepeltje mayonaise en een beetje waterkers, en strooi er nog wat lente-ui over.

  4. 4

    Steek een satéprikker doorheen alle toast-laagjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Triple toast met mozzarella

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!