Recept

Pastabuisjes met kerstomaatjes en knoflookchips

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pasta in de kleuren van Italië

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Pel de knoflookteentjes, snij ze in fijne plakjes.

    Schil de aardappelen, snij ze in blokjes.

    Pel de sjalot en snipper hem fijn.

    Spoel de kerstomaatjes, verwijder de kroontjes.

  2. 2

    Verwarm 3 eetlepels olijfolie.

    Fruit daarin de sjalotsnippers glazig.

    Doe er de oregano, een mespunt chilipeper en de aardappelblokjes bij.

    Roerbak een paar minuten.

  3. 3

    Doe er de kerstomaatjes en de bouillon bij.

    Dek af en laat 5 minuten sudderen tegen de kook aan.

  4. 4

    Verwarm de rest van de olijfolie in een koekenpan.

    Bak daarin de knoflookplakjes tot ze goudbruin en knapperig zijn.

    Laat ze opdrogen op keukenpapier.

  5. 5

    Kook de pasta beetgaar in gezouten water.

    Giet af en vermeng ze meteen met de saus.

    Werk af met de knoflookchips en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pastabuisjes met kerstomaatjes en knoflookchips

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!