Kabeljauwhaasje met pistachekorstje, groenten, tomaat en aardappelpuree
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kabeljauwhaasje met pistachekorstje, groenten, tomaat en aardappelpuree

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekker visje met een krokante korst uit de oven. 

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. Doe de pistachenoten met de mosterd, 1 eetlepel olijfolie en peterselie in een blender en maal fijn.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de prei in fijne ringen, leg op de bodem van een ingevette ovenschaal. Leg er de kabeljauw op en strijk er de pistachekorst over uit. Leg de takjes kerstomaat naast de kabeljauw op de prei. Sprenkel er olijfolie over en kruid met peper en zout. Zet de schotel 25 à 30 minuten in de voorverwarmde oven.

  3. 3

    Pureer intussen de aardappelen, breng op smaak met een beetje melk en olijfolie, peper en zout. Snij de lente-ui in ringetjes en roer ze erdoor. Serveer met de vis.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. Doe de pistachenoten met de mosterd, 1 eetlepel olijfolie en peterselie in een blender en maal fijn.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de prei in fijne ringen, leg op de bodem van een ingevette ovenschaal. Leg er de kabeljauw op en strijk er de pistachekorst over uit. Leg de takjes kerstomaat naast de kabeljauw op de prei. Sprenkel er olijfolie over en kruid met peper en zout. Zet de schotel 25 à 30 minuten in de voorverwarmde oven.

  3. 3

    Pureer intussen de aardappelen, breng op smaak met een beetje melk en olijfolie, peper en zout. Snij de lente-ui in ringetjes en roer ze erdoor. Serveer met de vis.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.