Taboulé met gegrilde nectarines en mozzarella
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Taboulé met gegrilde nectarines en mozzarella

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zomerse taboulé!

bereiding
  1. 1

    Laat de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking wellen en laat afkoelen.

  2. 2

    Snij de nectarines in partjes, wrijf de grillpan in met een beetje olijfolie en gril. Leg opzij.

  3. 3

    Rooster de pijnboompitjes in een pan zonder vetstof en snij de lente-uitjes in fijne ringen. Snipper wat basilicum en bladpeterselie grof.

  4. 4

    Meng de couscous met een scheutje olijfolie en kruid met peper en zout.

  5. 5

    Meng met de kruiden en de lente-ui. Beleg royaal met de gegrilde nectarines, verscheur hierboven de mozzarella en werk af met de pijnboompitjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Laat de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking wellen en laat afkoelen.

  2. 2

    Snij de nectarines in partjes, wrijf de grillpan in met een beetje olijfolie en gril. Leg opzij.

  3. 3

    Rooster de pijnboompitjes in een pan zonder vetstof en snij de lente-uitjes in fijne ringen. Snipper wat basilicum en bladpeterselie grof.

  4. 4

    Meng de couscous met een scheutje olijfolie en kruid met peper en zout.

  5. 5

    Meng met de kruiden en de lente-ui. Beleg royaal met de gegrilde nectarines, verscheur hierboven de mozzarella en werk af met de pijnboompitjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.