Recept

Spiesje met zoetzure gehaktballetjes, ananas en paprika

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zoetzuur spiesje! 

bereiding
  1. 1

    Meng het kippengehakt met het ei en het paneermeel. Maak kleine balletjes van het gehakt. Laat ze stevig worden in de koelkast.

  2. 2

    Snij de ananas in schijven. Steek rondjes van ongeveer 2 cm uit de ananas en de paprika’s.

  3. 3

    Maak nu het sausje: meng de sojasaus, de wittewijnazijn, de honing en de ketchup.

  4. 4

    Maak spiesjes van de balletjes, de plakjes ananas en paprika.

  5. 5

    Bestrijk ze eerst met een beetje olijfolie, leg ze op de barbecue en bestrijk om de 5 minuten met het sausje.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Spiesje met zoetzure gehaktballetjes, ananas en paprika

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!