Spiesje met zoetzure gehaktballetjes, ananas en paprika
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Spiesje met zoetzure gehaktballetjes, ananas en paprika

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zoetzuur spiesje! 

bereiding
  1. 1

    Meng het kippengehakt met het ei en het paneermeel. Maak kleine balletjes van het gehakt. Laat ze stevig worden in de koelkast.

  2. 2

    Snij de ananas in schijven. Steek rondjes van ongeveer 2 cm uit de ananas en de paprika’s.

  3. 3

    Maak nu het sausje: meng de sojasaus, de wittewijnazijn, de honing en de ketchup.

  4. 4

    Maak spiesjes van de balletjes, de plakjes ananas en paprika.

  5. 5

    Bestrijk ze eerst met een beetje olijfolie, leg ze op de barbecue en bestrijk om de 5 minuten met het sausje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Meng het kippengehakt met het ei en het paneermeel. Maak kleine balletjes van het gehakt. Laat ze stevig worden in de koelkast.

  2. 2

    Snij de ananas in schijven. Steek rondjes van ongeveer 2 cm uit de ananas en de paprika’s.

  3. 3

    Maak nu het sausje: meng de sojasaus, de wittewijnazijn, de honing en de ketchup.

  4. 4

    Maak spiesjes van de balletjes, de plakjes ananas en paprika.

  5. 5

    Bestrijk ze eerst met een beetje olijfolie, leg ze op de barbecue en bestrijk om de 5 minuten met het sausje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.