Spies van paprika en krielaardappeltjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Spies van paprika en krielaardappeltjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Aardappelspiesje met chili-honingboter. 

bereiding
  1. 1

    Meng voor de chili-honingboter de chilipeper met de honing en de zachte boter. Laat weer opstijven in de koelkast.

  2. 2

    Kook de krielaardappeltjes beetgaar in gezouten water (ongeveer 5 à 7 minuten).

  3. 3

    Snij de paprika in stukken van ongeveer 3 cm. Rijg de blokjes aardappel en paprika op stokjes. Wrijf ze lichtjes in met olijfolie en gaar ze op de barbecue. Dien op met de honing-chiliboter.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Meng voor de chili-honingboter de chilipeper met de honing en de zachte boter. Laat weer opstijven in de koelkast.

  2. 2

    Kook de krielaardappeltjes beetgaar in gezouten water (ongeveer 5 à 7 minuten).

  3. 3

    Snij de paprika in stukken van ongeveer 3 cm. Rijg de blokjes aardappel en paprika op stokjes. Wrijf ze lichtjes in met olijfolie en gaar ze op de barbecue. Dien op met de honing-chiliboter.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.