Kabeljauw met wintergroenten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kabeljauw met wintergroenten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Kabeljauw die zo klaar is. 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Pel de sjalotten en maak de venkel schoon. Snij beide groenten in partjes en schik ze in een ovenschaal, kruid met peper en zout en besprenkel met olijfolie. Blus met de bouillon, dek af met aluminiumfolie en gaar 15 minuten in de oven.

  2. 2

    Leg er de vis bij, kruid met peper en zout en zet nog 15 minuten in de oven.

  3. 3

    Smelt intussen de boter, schep er de hazelnoten in en breng op smaak met het sinaasappelsap en de helft van de peterselie.

  4. 4

    Bestrooi de ovenschaal met de rest van de peterselie en lepel er de hazelnootboter over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Pel de sjalotten en maak de venkel schoon. Snij beide groenten in partjes en schik ze in een ovenschaal, kruid met peper en zout en besprenkel met olijfolie. Blus met de bouillon, dek af met aluminiumfolie en gaar 15 minuten in de oven.

  2. 2

    Leg er de vis bij, kruid met peper en zout en zet nog 15 minuten in de oven.

  3. 3

    Smelt intussen de boter, schep er de hazelnoten in en breng op smaak met het sinaasappelsap en de helft van de peterselie.

  4. 4

    Bestrooi de ovenschaal met de rest van de peterselie en lepel er de hazelnootboter over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?