Asperges in een krokant jasje
Voor de asperges
- 
                        1 Verwarm de oven voor op 180°C. 
- 
                        2 Voor de asperges in spek: neem 4 asperges en wikkel ze één voor één in een spekjasje. 
- 
                        3 Voor de asperges in bladerdeeg: neem 4 asperges en wikkel ze één voor één in een bladerdeegjasje. 
- 
                        4 Voor de asperges met panko: zet 3 kommetjes klaar, doe in het eerste de bloem, in het tweede het losgeklopt eitje en in het derde de panko gemengd met de Parmezaanse kaas en de fijngehakte peterselie. Neem 4 asperges en haal ze één voor één door de bloem, het losgeklopte ei en het pankomengsel. 
- 
                        5 Vet een bakplaat in met wat olijfolie en leg er alle asperges op. Bak ze zo’n 25 min. in de oven. 
Voor de eitjes
- 
                        1 Kook intussen de eitjes 4 min. tot ze zachtgekookt zijn. Serveer ze met de asperges in hun jasjes en wat peper en zout. 
 
                 
                 
                 
                 
                                 
                 
                 
                