Kip met kaas in een jasje
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kip met kaas in een jasje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Door het laagje kaas erin blijft de kip mooi sappig

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 225 °C.

  2. 2

    Laat het bladerdeeg ontdooien. Snij de kipfilets horizontaal open, maar niet helemaal los.

  3. 3

    Snij de kaas in 4 repen. Leg op elke (open) kipfilet een reepje kaas, kruid met peper en vouw het vlees dicht. Kruid de buitenkant met peper en zout.

  4. 4

    Omwikkel elke kipfilet met een plakje bladerdeeg en leg de pakketjes op de naad in een met boter ingevette ovenschaal.

  5. 5

    Bestrijk het bladerdeeg met de losgeklopte eidooier en bestrooi met sesamzaadjes. Zet 20 à 25 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 225 °C.

  2. 2

    Laat het bladerdeeg ontdooien. Snij de kipfilets horizontaal open, maar niet helemaal los.

  3. 3

    Snij de kaas in 4 repen. Leg op elke (open) kipfilet een reepje kaas, kruid met peper en vouw het vlees dicht. Kruid de buitenkant met peper en zout.

  4. 4

    Omwikkel elke kipfilet met een plakje bladerdeeg en leg de pakketjes op de naad in een met boter ingevette ovenschaal.

  5. 5

    Bestrijk het bladerdeeg met de losgeklopte eidooier en bestrooi met sesamzaadjes. Zet 20 à 25 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.