Zoete-aardappelsoep met cashewnoten en zure room
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Zoete-aardappelsoep met cashewnoten en zure room

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekker soepje met nét dat ietsje meer.

bereiding
  1. 1

    Schil de zoete aardappelen, en snij in stukjes. Snipper de uien grof en de knoflook fijn. Snij de wortel in schijfjes.

  2. 2

    Fruit de ui, de zoete aardappel en wortelschijfjes in de boter. Voeg de knoflook toe en roerbak zo’n 10 minuten tot de groenten zacht zijn. Breng op smaak met peper en zout. 

  3. 3

    Blus met de bouillon en laat 30 minuten onder deksel garen. 

  4. 4

    Mix de soep fijn. Werk af met tijm, verse nootmuskaat en zure room. Kruid met peper en zout. Serveer met de geroosterde cashewnoten. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de zoete aardappelen, en snij in stukjes. Snipper de uien grof en de knoflook fijn. Snij de wortel in schijfjes.

  2. 2

    Fruit de ui, de zoete aardappel en wortelschijfjes in de boter. Voeg de knoflook toe en roerbak zo’n 10 minuten tot de groenten zacht zijn. Breng op smaak met peper en zout. 

  3. 3

    Blus met de bouillon en laat 30 minuten onder deksel garen. 

  4. 4

    Mix de soep fijn. Werk af met tijm, verse nootmuskaat en zure room. Kruid met peper en zout. Serveer met de geroosterde cashewnoten. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.