Broodstengels met gerookt paprikapoeder
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Broodstengels met gerookt paprikapoeder

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met een dip als aperitiefhapje of als extraatje bij de soep.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 190°C. Bekleed 2 bakplaten met bakpapier. Neem het bladerdeeg en druppel er de esdoornsiroop over en bestrooi met paprikapoeder. 

  2. 2

    Vouw het deeg dubbel en snij er mooie repen van. Draai de stengels en leg ze op de bakplaten. Bak ze in 15 à 20 minuten goudbruin in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 190°C. Bekleed 2 bakplaten met bakpapier. Neem het bladerdeeg en druppel er de esdoornsiroop over en bestrooi met paprikapoeder. 

  2. 2

    Vouw het deeg dubbel en snij er mooie repen van. Draai de stengels en leg ze op de bakplaten. Bak ze in 15 à 20 minuten goudbruin in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.