Hawaïaanse kippenbouten met ananas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Hawaïaanse kippenbouten met ananas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze kippenboutjes zijn het allerlekkerst als je ze direct na het grillen opeet, maar je kunt ze ook perfect thuis grillen en koud eten onderweg.

bereiding
  1. 1

    Laat de kippenbouten op kamertemperatuur komen. Meng de bruine suiker en de sojasaus in een kom en roer tot de suiker is opgelost. Voeg de knoflook, de gember, de cayennepeper en het gerookt paprikapoeder toe.

  2. 2

    Leg de kippenbouten in een schaal en giet de marinade erover. Laat minstens 3 uur - of 1 nacht - in de koelkast marineren.

  3. 3

    Gril de kippenbouten en de ananas 14 minuten op de barbecue of in de grillpan. Verpak de kippenbouten en ananas in aluminiumfolie en laat nog 10 minuten warmen op de grill.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Laat de kippenbouten op kamertemperatuur komen. Meng de bruine suiker en de sojasaus in een kom en roer tot de suiker is opgelost. Voeg de knoflook, de gember, de cayennepeper en het gerookt paprikapoeder toe.

  2. 2

    Leg de kippenbouten in een schaal en giet de marinade erover. Laat minstens 3 uur - of 1 nacht - in de koelkast marineren.

  3. 3

    Gril de kippenbouten en de ananas 14 minuten op de barbecue of in de grillpan. Verpak de kippenbouten en ananas in aluminiumfolie en laat nog 10 minuten warmen op de grill.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.