Gesmoord witloof met citrusschil
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gesmoord witloof met citrusschil

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Maak het witloof schoon en snij de stronkjes doormidden. Pel de knoflook. Schik de stronkjes in een grote pan en doe er de gepelde knoflook, de citrusschil, de citroentijm, de witte wijn en boter bij. Breng op smaak met peper en zout, de steranijs, de jeneverbessen, peper, zout en nootmuskaat. 

  2. 2

    Laat het witloof 15 à 20 minuten goed sudderen op een laag vuur. Bestrooi op het einde met de suiker zodat de stronkjes karamelliseren.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak het witloof schoon en snij de stronkjes doormidden. Pel de knoflook. Schik de stronkjes in een grote pan en doe er de gepelde knoflook, de citrusschil, de citroentijm, de witte wijn en boter bij. Breng op smaak met peper en zout, de steranijs, de jeneverbessen, peper, zout en nootmuskaat. 

  2. 2

    Laat het witloof 15 à 20 minuten goed sudderen op een laag vuur. Bestrooi op het einde met de suiker zodat de stronkjes karamelliseren.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.